fbpx

Mahukan Sifat Romantis Dan Berani? Nantikan Kemunculan Bloom

Mengambil inspirasi daripada ‘Colour of the year’, DAG Home sekali lagi memilih tema biru buat kali kedua dalam tahun ini, DAG Home sekali lagi mengangkat nilai keberanian dan kehangatan dalam kamar tidur anda.

Sempena promosi bulan kemerdekaan ini, set comforter Bloom bakal menemui peminat barangan DAG Home tidak lama lagi.

Istimewanya comforter Bloom menampilkan warna Teal Blue dipadankan bersama corak flora berwarna oren kekuningan dapat menyerlahkan lagi sisi kamar tidur anda dengan palet bilik tidur berwarna lembut.

 

 

Teal Blue boleh disifatkan sebagai pilihan yang berani dengan kombinasi asas seperti warna yang lembut. Disebabkan itu DAG Home mengenengahkan padanan warna berani itu dengan corak bunga yang yang bersifat romantik, tenang dan ceria.

Sesuai dengan pepatah Inggeris yang menyebut “Beauty is in the eyes of beholder”, padanan Teal Blue bersama corak flora boleh disifatkan kompinasi sempurna dan memberi idea untuk saling melengkapi antara satu sama lain dan mewujudkan keseimbangan sempurna dalam konsep ruangan bilik tidur anda.

Kombinasi teal dan putih di dalam bilik memberikan ruang bilik lebih luas selain berupaya menonjolkan elemen mewah.

Diperbuat daripada fabrik microfiber yang berkualiti tinggi dengan 700 thread count Bloom didatangkan dengan tiga set berbeza iaitu Super Single, Queen dan King.

Istimewa bagi produk baharu ini, DAG Home menawarkan harga promosi sempena bulan kemerdekaan dengan penjimatan sebanyak lebih RM150 untuk ketiga-tiga set.

Bagi anda peminat rona tenang ini, jangan lupa nantikan kemunculan Bloom dalam masa terdekat.

Alaminya dengan DAG Home!

Share on facebook
Facebook
Share on google
Google+
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn
Share on pinterest
Pinterest